fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

Очищення і огляд кондиціонера повинні проводитися регулярно. Тим більше що кондиціонер в період інтенсивного використання швидко стає осередком шкідливих мікроорганізмів. Чистка кондиціонера повинна проводитися не рідше одного разу на рік (бажано до сезону), але фільтри в кондиціонері необхідно чистити частіше.

Очищення кондиціонера – чому це так важливо?

Регулярне чищення кондиціонера (в першу чергу чистка фільтрів або їх заміна) є основним кроком, який слід враховувати при використанні. Чистка кондиционера важлива, тому що повітря фільтрується через кондиціонер. Якість повітря в приміщенні залежить від ступеня чистоти пристрою і ефективності фільтрів. Крім того, побічним ефектом охолодження є накопичення вологи в кондиціонері, що є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів, цвілі. Якщо ми нехтуємо регулярним чищенням кондиціонерів, він буде розсадником шкідливих речовин, в яких ми будемо залишатися і вдихати їх, що безумовно вплине на наше здоров’я. Це особливо важливо для людей, які страждають алергією, які найбільше постраждають від збільшення кількості алергенів в повітрі.

Крім того, кондиціонер котрий тривалий час не очищувався випускає неприємний запах, втрачає продуктивність, працює голосніше, споживає більше електроенергії.

У разі інтенсивного кондиціонування в великих офісних будівлях або комунальних службах очищення кондиціонерів, особливо повітропроводів, є трудомісткою операцією, що вимагає спеціального обладнання та професійної команди. Проте, кондиціонер для квартири або невеликого офісу зазвичай заснований на роздільних пристроях, і в цьому випадку процедура не така складна.

У зв’язку з ризиком для здоров’я, пов’язаним з кількістю алергенних і патогенних агентів, виробники рекомендують проводити кондиціонування два рази в рік. Компанія Kamikomвиконує такі замовлення, використовуючи ефективні хімікати, які мають відповідні дозволи

Очищення кондиціонерів та інші сервісні роботи від Kamikom

При чищенні кондиціонера варто переглянути технічний стан всього пристрою. Сервісні роботи від компанії Kamikom передбачають:

  • перевірку конденсатора на забруднення та пошкодження,
  • очищення і промивка конденсаторів зовнішнього блоку і корпусу,
  • перевірку температури випарника і витрат холодоагенту,
  • перевірку герметичності пристрою і його установки за допомогою хладагента і його тиску,
  • перевірку витрат масла в компресорах, підшипниках і напрямку обертання вентиляторів,
  • перевірку герметичності і прохідності системи відведення конденсату, очищення піддону,
  • перевірка правильності роботи пристрою.

Перевагою компанії Kamikom є постійний, висококваліфікований персонал, який забезпечить професійний і комплексний сервіс, починаючи від установки системи кондиціонування повітря і закінчуючи обслуговуванням кондиціонерів. Професіонали, що працюють в Каміком, є фахівцями, які прекрасно орієнтуються в останніх тенденціях, що переважають в індустрії кондиціонування повітря, вони приймають участь у численних галузевих тренінгах і мають багаторічну практику в цій професії.

Компанія виконує всі роботи з кондиціонування і ремонту, використовуючи тільки оригінальні запчастини. Тепер, замовляючи послугу кондиціонування будинку у Kamikom, ви можете бути впевнені, що система ще довго буде відповідати високим стандартам. Регулярне обслуговування та чистка кондиціонера дозволяє уникнути неприємних наслідків для здоров’я від використання переваг кондиціонера.

[xyz-ihs snippet=”Services”]

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт