fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

Все більше і більше людей вибирають переносні кондиціонери замість стаціонарних. Не дивно – їх можна зручно і легко транспортувати в будь-яке місце в будь-який час.

Підлогові кондиціонери ідеально підходять для комерційних приміщень або будинку. Це дуже практичні і функціональні пристрої. Їх безперечною перевагою є той факт, що вони мають тонкий і інноваційний корпус. Завдяки цьому вони не займають багато місця і можуть бути легко розташовані у будь-якій кімнаті. Крім того, вони мають сучасний зовнішній вигляд, тому вони відмінно підійдуть до будь-якого інтер’єру. Найбільшою перевагою підлогових кондиціонерів є їх мобільність – їх можна легко перенести в інше місце. Більшість з цих пристроїв управляються за допомогою пульта дистанційного керування, що дає їм великий комфорт використання. В даний час на сайті https://www.kamikom.com.ua/  ви можете знайти багато пропозицій обладнання від різних виробників. Час від часу з’являються нові моделі з додатковими функціями.

Особливості напольних кондиціонерів

Підлогові блоки поєднують в собі невеликі розміри з високою продуктивністю і тихою роботою. Цей тип кондиціонера повністю автоматизований, а управління здійснюється за допомогою бездротового пульта дистанційного керування. Компактний і зазвичай плоский корпус підлогових пристроїв пристосований для вертикальної роботи. Ці кондиціонери прекрасно доповнюють естетику будь-якого інтер’єру. Блок статі особливо використовується там, де є обмеження по монтажу, наприклад, в коридорі.

Які підлогові кондиціонери існують

Щоб уникнути плутанини, слід відразу визначитися з поняттями, які застосовують до підлогових пристроїв. Простий користувач  може не розрізняти підлогові (напольно-стельові) спліт-системи, підлогові моноблоки, мобільні спліт-системи і підлогові кондиціонери – всі ці прилади відносяться до різних типів кліматичної техніки і відрізняються за принципом роботи.

Напольно-стельовий (консольна) спліт-система

Цей вид охолоджуючого пристрою є одним з типів двокомпонентних систем кондиціонування. У нього є зовнішній (конденсаторний) і кімнатний блоки. Перший вішають зовні будівлі. Внутрішній модуль зазвичай можна розмістити або на стіні, піднявши його трохи над підлогою, або на стелі, прикріпивши його на шпильки. Це стаціонарний пристрій з великою кількістю режимів, функцій і додаткових опцій.

Сучасні кондиціонери такого типу виготовляються виробниками з поліпшеними технічними характеристиками. Працюють вони тихо, ефективно і економічно. Діапазон потужностей по холоду/тепла, а також варіативність робочих температур мають розширені межі.

Підлогові мобільні кондиціонери

Ці системи ще називають моноблоками через їх конструкції. У підлогового мобільного кондиціонера всі компоненти головного вузла знаходяться в одному приладі, тобто зовнішній і внутрішній блоки об’єднані. Існують моделі з конденсатосборних і без них. У другому випадку конденсат доведеться видаляти вручну зі спеціального піддону. Щоб рідше цим займатися, при виборі слід брати моделі з ємністю для збору більшого обсягу.

Деякі виробники постачають мобільні підлогові кондиціонери автоматичним випарником, який видаляє вологу сам у міру її накопичення.

Принцип роботи такого пристрою полягає в тому, що повітря ділиться на теплий і холодний потоки. Перший йде в приміщення, а тепле повітря, що охолоджує конденсатор, викидається через гофрований шланг на вулицю. Зазвичай тепловідвідними трубку пускають через кватирку або спеціальний отвір внизу віконного полотна (при пластикових склопакетах). На кухні її можна вивести через вентиляційну шахту.

Розглянути весь асортимент напольних кондиціонерів можна на сайті компанії Kamikom. Продукція представлена за посиланням від надійних світових виробників, котрі є лідерами у сфері кліматичного устаткування. При замовленні товару покупцеві надається консультація стосовно прилада, усі плюси та мінуси, рекомендації по експлуатація та гарантія від виробника. Досвідчені фахівці компанії Каміком допоможуть встановити та налаштувати пристрій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт