fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

Кондиціонер є найпростішим і, що дуже важливо, все більш дешевим способом забезпечення оптимальної температури і вологості в нашому домі. Збільшення популярності цього типу установки в будинках на одну сім’ю має багато позитивних ефектів. Більш того, його позитивний вплив на мікроклімат в приміщеннях триває набагато довше, ніж просто в періоди сильної спеки – ми також все частіше використовуємо кондиціонери в якості опалювальних приладів.

Кондиціонування та вентиляція

Дуже важливо розуміти, що кондиціонер не може замінити вентиляцію. Це два окремих процесу, пов’язаних з обробкою повітря в будинку, які доповнюють один одного. Однак ні за яких обставин ми не можемо відмовитися від вентиляції після установки кондиціонера.

Кондиціонер – здорове повітря будинку

Кондиціонер є ідеальним рішенням для алергіків і людей, які страждають легеневими захворюваннями. Виходить, що якість повітря в будинку вимагає фільтрації, що забезпечує нас кондиціонером. Фільтр, поміщений в пристрій, вловлює шкідливі частинки, завдяки чому ми можемо бути впевнені, що повітря, яким ми дихаємо, звільнене від більшості алергенів, пилу і бактерій. Позитивне значення приписується системам іонізації повітря. Хоча в даний час вони призначені тільки для моделей вищого класу, це спосіб значно поліпшити якість повітря в будинку з маленькими дітьми, що страждають на алергію і людьми, страждаючими астмою.

Крім того, ми відчуваємо себе краще в певних умовах температури і вологості, які можуть бути досягнуті завдяки кондиціонування повітря. Влітку це 23-26 o C, а вологість 40-60%. Тоді наше тіло відчуває себе комфортно і не пітніє.

Рекомендується, щоб різниця температур між температурою в приміщенні з кондиціонером і некондиційних досягав максимуму 7 ° C.

Комфорт також означає відсутність протягів або поривів повітря. Ось чому так важливо регулювати напрямок потоку і швидкість його потоку (рекомендується, щоб швидкість була менше 0,2 м/с). Нездатність відрегулювати вищезгадані параметри призведе до проблем зі здоров’ям.

Термін служби кондиціонерів

Передбачається, що кондиціонери можна використовувати до 30 років. Тривалість цього періоду залежить від використовуваних компонентів, правильної роботи пристрою і регулярних перевірок, які дозволяють регулярно усувати будь-які дефекти. Звичайно, термін служби багато в чому пов’язаний з вартістю кондиціонера – найдорожчі агрегати працюють довше за все.

Гарантійний огляд устаткування для кондиціонування повітря є обов’язковим два рази в рік, і в цьому вам можуть допомогти спеціалісти компанії Каміком. Досвідчені фахівці відстежують усі новинки на ринку та добре володіють знаннями та навичками в сервісному обслуговуванні кондиціонерів усіх брендів. Пам’ятайте, що витік фреону може призвести до значних витрат на ремонт пристрою і навіть до необхідності його заміни.

Де розміщувати пристрій

Для установки внутрішнього блоку в роздільному кондиціонері найкраще підходить простір під стелею, де процеси змішування повітряних мас з різними температурами відбуваються найбільш інтенсивно. Однак не рекомендується встановлювати таким чином, щоб люди в кімнаті піддавалися прямому удару холодних мас, наприклад, над диваном. При виборі місця установки необхідно пам’ятати, що необхідно забезпечити зручний доступ до сервісних робіт.

Кондиціонер на стіні повинен бути розташований приблизно в 20 см від стелі і мати вільний простір близько 15 см з боків. Одним з рекомендованих місць є стіна з вікном, поруч з ним або над дверною коробкою. Добре, якщо на відстані декількох метрів немає перешкод.

Компанія Kamikom пропонує вашій увазі широкий вибір кондиціонерів для кімнат різних площ від відомих виробників. Гарантія надається на усю продукцію котра буде замовлена на сайті https://www.kamikom.com.ua/. Досвідчені фахівці допоможуть вам у виборі пристрою відповідно до ваших побажань на фінансових можливостей.

[xyz-ihs snippet=”Services”]

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт