fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

Більшість людей часто думають про покупку кондиціонера для свого будинку, але варто пам’ятати, що для цього необхідна траса під кондиціонер. У жаркий день немає нічого кращого, ніж відчути прохолодне повітря при попаданні додому. При виборі системи охолодження для своєї квартири варто визначитися з кількома факторами. Одним з головних чинників при виборі кондиціонера у більшості людей – це вартість. Тому вам належить зробити вибір між дешевою системою охолодження середнього сегмента, або піддатися бажанням максимального комфорту і придбати якісний кондиціонер, але трохи дорожче.

Установка кондиціонера в 2 етапи з закладанням труб

Установка кондиціонера в 2 етапи з прокладкою труб  для кондиціонера здійснюється в ході ремонтних робіт в приміщенні або при будівництві будинку. Такий підхід дозволить уникнути видимих  комунікацій, відповідних до внутрішнього блоку кондиціонера.

Закладка фреонових трас в 2 етапи (прокладка труб під кондиціонер) відбувається в момент оздоблювальних робіт, але перед прокладкою електричних кабелів. Для прокладки фреонових трас в стіні робиться канавка з подальшою закладенням штроби будівельниками.

Довжина прокладки міжблочної магістралі (прокладка траси під кондиціонер) може становити більше 5 метрів, а кількість внутрішніх блоків більше одного. Для таких об’єктів, як багатокімнатна квартира або заміський будинок, де може здійснюватися установка спліт систем потрібен точний розрахунок протяжності фреонотрасси і підбір відповідного обладнання.

Важливими чинниками при виконанні робіт прокладки труб під кондиціонер вважаються:

• Визначення місць установки блоків спліт системи.

• Модель кондиціонера – для підводки силового кабелю до внутрішнього або зовнішнього блоку.

• Відстань опускання стелі в місці установки настінного внутрішнього блоку.

• Відстань опускання стелі для канального або касетного внутрішнього блоку.

• Визначення несучих стін з наступним виключенням їх штробления.

• Місце відведення дренажу.

• Узгодження переліку робіт на прокладання трас і ціни.

Найголовніша перевага: проведення установки кондиціонера в два етапи дозволяє приховати всі з’єднання спліт-системи в виконану в стіні штробу, що сприяє збереженню дизайну в приміщенні. Після закінчення оздоблювальних робіт в приміщенні майстри доробляють роботу, встановлюють внутрішній блок спліт-системи, проводять пусконалагодження та перевірку обладнання.

Компанія  Kamikom багато років займається продажем кондиціонерів, а також виконує якісний монтаж траси кондиціонера від професіоналів. Фахівці компанії пропонують моделі, які підійдуть клієнтам якнайкраще за всіма критеріями.

Послуги прокладки труб під кондиціонер в Львові

Замислюючись про покупку кондиціонера не варто боятися, адже ціна на прокладку труб під кондиціонер вкрай незначна. Найголовніше визначитися з моделлю, яка підійде саме вам і вже під неї команда досвідчених майстрів Каміком прокладе трасу по вашим побажанням. Замовте монтаж траси для кондиціонера від професіоналів на сайті https://www.kamikom.com.ua/. Настійно рекомендуємо не займатися самостійною установкою кондиціонера, адже таким чином, не маючи належного досвіду, ви можете зіпсувати ремонт у своїй квартирі або в цілому, структуру стіни, що може призвести до згубних наслідків. Компанія Каміком займається установкою і продажею кондиціонерів. Вони є офіційним дилером більшості виробників систем охолодження і заробили гарну репутацію, завдяки позитивним відгукам клієнтів. Довірте прокладку труб під кондиціонер у Львові та сусідніх містах фахівцям KAMIKOM компанії, які виконають дані роботи максимально якісно і швидко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт