fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

У деяких приватних будинках вентиляція може бути однією з найважливіших систем інженерії. Основне її призначення – видалення старого відпрацьованого повітря і подача свіжого, зовнішнього.

Крім забезпечення якісного повітрообміну, вентиляція приватного будинку також встановлюється і для боротьби із зайвою вологою. Найчастіше це функція затребувана при вентилировании цокольних і підвальних приміщень. Без належного рівня вентилювання в цих приміщеннях може утворюватися цвіль і неприємні запахи.

Якщо ж розглядати будинки з дерева, то підвищена вологість надає згубний вплив на міцність будівельних конструкцій та на їх довговічність.

Монтаж систем вентиляції та кондиціонування приватного будинку виконується згідно затвердженої проектної документації. При цьому на об’єкті повинна бути забезпечена будівельна готовність: завершені чорнові роботи, вироблено зміцнення (в разі необхідності) несучих конструкцій для установки важкого кліматичного обладнання, виготовлені отвори для трубопроводів і повітроводів в стінах і перекриттях згідно з проектом.

Якісно виконана вентиляція має масу корисних функцій. Вона забезпечує надходження чистого повітря без шкідливих речовин і пилу, а також захищає будинок від зайвої вологості і утворення грибка, тим самим зменшує процес зносу приватного будинку, запобігаючи його руйнування.

Вентиляція означає заміну і видалення надмірно нагрітого або забрудненого повітря і забезпечення свіжості. Системи вентиляції,  які пропонує компанія Kamikom, гарантують свіже повітря, яке має правильну температуру і якість. Завдяки цьому в приміщенні не відчувається різниця температур. Установка системи вентиляції залежить, серед іншого від розташування будівлі / приміщення, а також від розташування вікон і дверей, а також від погодних умов. Добре функціонуюча система вентиляції означає, що члени сім’ї можуть розраховувати на зменшення забруднення, зменшення кількості водяної пари в повітрі і, перш за все, на забезпечення здорового, свіжого повітря.

Якщо відпрацьоване повітря не буде виводитись з приміщення, а на зміну йому не буде забезпечений приплив свіжого повітря, то в будинку з’явиться цвіль, грибок, сирість, неприємний запах. Все це негативно позначиться на стані мешканців і самого будинку.

Тому ще на етапі проектування потрібно ретельно продумати основні нюанси вентиляції в будинку: як буде надходити в приміщення свіже повітря, в яких кімнатах краще встановити вентиляційні решітки для видалення відпрацьованого повітря, чи знадобиться приточно-витяжна установка або можна обійтися більш простими шляхами і багато інших питань.

Установка вентиляції в будинку має важливе значення. Що ми отримуємо?

  • оптимальну температуру
  • підтримка належної вологості
  • захист від цвілі і бактеріального росту
  • зменшення забруднення
  • поліпшення якості повітря (свіжа подача)

Вентиляція призначена не тільки для забезпечення гарної якості повітря, але і для зниження вологості, зростання мікробів і видалення небажаних запахів в будинку.

Професійні послуги вентиляційних систем від Каміком

Компанія Kamikom працює на ринку України понад 10 років, пропонуючи проектування і монтаж вентиляційних послуг для квартир і будинків. Команда складається з досвідчених інженерів і монтажників, які гарантують всебічну професійну роботу домашньої вентиляції.

Команда Kamikom допоможе вибрати правильну систему вентиляції, підібрати вентилятор для вашого будинку, розробити план установки і встановлення вентиляції.

При установці вентиляції приватного будинку використовується обладнання кращих світових виробників та надається гарантія на обладнання та усі проведені роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт