fbpx
  • +38(073) 08 22 030
  • Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-15:00
  • м. Львів вул. Трускавецька 2Б ЖК «Парус Smart»

Сучасні системи кондиціонування повітря – це не просто прохолодний вітерець, як думають деякі люди. Сучасні кондиціонери виконують складні функції, які разом сприяють поліпшенню якості повітря. Ці функції включають в себе:

  • підтримання оптимальної температури;
  • внутрішня вентиляція;
  • поліпшення складу повітря за рахунок фільтрації;
  • контроль вологості.

Оптимізація якості повітря в приміщенні – це не просто комфорт. Є багато ситуацій, в яких поліпшення добробуту підвищує ефективність роботи, найкращим прикладом чого є офіси всіх типів. У багатьох випадках кондиціонер допомагає підтримувати здоров’я. Це в значній мірі відноситься до людей з алергічними проблемами, що страждають астмою, а також до людей, чутливим до високих температур або занадто сухого повітря. Ефективне кондиціонування повітря видаляє всіх кліщів з повітря, а також відокремлює нас від алергенів, що надходять ззовні, тобто від всіх видів пилку рослин і промислового пилу. Крім того, правильне зволоження повітря змушує всіх відчувати себе добре в кондиційованих приміщенні.

Компанія Kamikom надає наступні послуги кондиціонування повітря:

  • установка (включаючи доставку) систем кондиціонування повітря;
  • модернізація існуючих систем кондиціонування повітря;
  • ремонт систем кондиціонування повітря;
  • сервіс і періодичні перевірки систем кондиціонування повітря;
  • чистка і фумігація кондиціонерів.

Професійне встановлення кондиціонерів у Львові

Вибір надійного, професійного постачальника високоякісних кондиціонерів, вентиляційних виробів для вашого будинку – одне з найважливіших рішень, які ви приймаєте. Довіривши свої кімнати для створення в них потрібної атмосфери професіоналам, ви будете впевнені, що ваш комфорт відпочинку знаходиться в ідеальних руках.

Клієнти можуть розраховувати на професійну консультацію і широку технічну підтримку від професійних спеціалістів Kamikom. Залежно від потреб і реалій компанія може запропонувати оптимальний варіант в будь-якій ситуації, як з точки зору ефективності системи кондиціонування повітря, так і її енергоефективності та технологічних рішень.

Kamikom встановлює і обслуговує системи кондиціонування повітря всіх типів, починаючи від простих одинарних кондиціонерів і закінчуючи великими апаратними конструкціями, що складаються з панелі управління і відповідної кількості модулів. Компанія KAMIKOM пропонує обладнання тільки відомих і перевірених виробників, та надає гарантію на кожен з придбаних пристроїв. Спеціалісти насамперед консультують клієнтів у виборі правильного кондиціонера і місця установки. Щоб надійно підготувати цінову пропозицію, що відповідає потребам клієнта, завжди необхідно відвідати заплановане місце складання і проконсультуватися з клієнтом.

Каміком – компанія, що базується в Львові – є відмінним партнером, який допоможе вам у всіх питаннях, пов’язаних з установкою кондиціонерів і вентиляції і їх обслуговуванням.

Компанія Каміком працює на місцевому ринку вже  понад 10років, надаючи своїм клієнтам професійні послуги і кращі технічні рішення в області обладнання для кондиціонування повітря і вентиляції. У Львовіі та його околицях співробітники компанії виконують установку кондиціонерів – як в офісах і на заводах, так і в приватних будинках або квартирах. Крім того, Kamikom пропонує своїм клієнтам послугу кондиціонування повітря, яка забезпечує ремонт і очищення обладнання, роблячи їх роботу набагато ефективнішою. Регулярне обслуговування кондиціонерів допомагає гарантувати, що обладнання працює ефективно і без перешкод, а якість повітря не викликає сумнівів.

[xyz-ihs snippet=”Services”]

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Заповніть форму і отримайте розрахунок вартості робіт